Brazil Jack

Tänkte att jag skulle lagt upp lite bilder idag från när vi var ute med Simba på äventyr. Men självklart glömde jag min kamera i mammas väska. Vi har nämnligen varit på cirkus idag. Jag, hon, Sofie och mormor. Det var riktigt trevligt. Även om det inte alls är lika mycket djur som när jag var liten (nu lät jag gammal...). Jag var tvungen att fråga mamma om det verkligen var ett lejon en gång när vi var på cirkus, och det stämde. Vi fick i alla fall se hästar, hundar, katter och en åsna idag. Så snart är det upp till bevis för Simba om han kan bli en cirkuskatt (vilken han inte skulle ha tålamod till). Vi hann även smaska lite popcorn, sockervadd och tablettask. Mums. Jag har ett minus att dela ut när det gäller cirkusen och det är till publiken, det var så lite folk. Man skämmdes nästan med tanke på att det i stort sett bara var en tredjedel av tältet som var fyllt med folk. Tyckte så synd om dom som jobbar med cirkusen. 

Igår åt jag också en massa godsaker. Efter att jag hade tvättat gick jag över till Anette för en myskväll med DH. På middagsmenyn stod det kassler, potatisgratäng, annans och b-sås. Det var riktigt smarrigt. Till efterrätt hade jag med mig persikohalvor och glass. Innan kvällen var slut hade vi även druckit en kopp te och ätit en god vaniljbulle. Vi hade det så trevligt som bra vi kan ha det. Det måste göras om snart. Tack vännen!

Nu är det snart dags att sova..


Jag lever.

Det blir bra ett kort inlägg som visar att jag lever. Har inte bloggat på jätte länge. Men har inte haft så mycket tid. Har försökt njuta av solen så mycket jag kunnat. Självklart har det hänt en hel del på sistonde. Det "största" som har hänt är väl att Sofie (lillasyster) har sovit över, shopping i Örebro med mamma, påsken, en del festande, varit ute med Simba i solen. Har säkert glömt något jätte viktigt, men orkar inte tänka på mycket så här sent på kvällen.

Ska försöka hinna lägga upp lite bilder här i morgon eller på onsdag när vi var ute med Simba. Det var ett äventyr i sig. Nu måste jag sova, men nu vet ni i alla fall att jag fortfarande finns här.


Vår

Nu är det äntligen vår! Har varit helt underbart väder ute dom senaste dagarna (dock mulet igår). Med fint väder kommer bra humör och motivation till att göra saker. Dock hinner man som vanligt inte det man vill göra. Tiden går så snabbt. Höjdpunkterna på sistonde har varit lunchning på stan, 40-årskalas och bio.

I lördags kom Andreas hem till oss runt lunch. Vi tog en promenad till James (eller vad det nu heter) och åt pizzabuffé. Det var gott, även om en del pizzor var väldigt speciella. Vi tog en snabb sväng på stan, men inget inhandlades. Efter stan började jag göra mig i ordning inför kvällen. Det var 40-årskalas på schemat (Pers systers man som fyllde). Kvällen var mycket trevlig och spenderades i min senaste klänning från Gina.

Första delen av söndagen spenderades i lugn och ro hemma. Men var jag var duktig och diskade och Per gjorde jätte god mat. Färskpasta (spenatpasta), lax och romsås. Vid femtiden blev jag upphämtad av Anette. Hon, jag och hennes mamma+syster gick på bio. En shopaholics bekännelser. Filmen var helt okej, men absolut inte i klass med Sex and the City, 27 dresses o.s.v.


Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma. Har inte varit iväg och tränat på några veckor nu. Måste ta tag i det där igen..

RSS 2.0