På gång.

Idag har det varit en riktig söndag, en mysig sådan. Har bara tagit det lungt och inte städat, grejat eller något sånt. Vid femtiden tog vi en ganska lång och skönt promenad i dom mysiga huskvarteren här i Karlberg. Finns många små gator som man aldrig besökt förut. Var skönt att få lite frisk luft och vara ute på en riktig mysig höstpromenad.

Annars har det i stort sett varit som vanligt dom två senaste veckorna. Dom två "utstickarna" har varit Ladies Night och övernattning av lillasyster. Förra lördagen begav oss mamma och jag in till Örebro, för att spendera dagen på Marieberg och kvällen i Conventum (Ladies Night). Första gången jag var på Ladies Night. Det var riktigt roligt och kan varmt rekomenderas! Nästa år igen? 



Ifredags kom Sofie hit och vi hade myskväll med hemmagjord pizza, Idol och film. Det blev en sen kväll = sova länge på lördagen (för att vara barnvarkt), fick ju ändå sova till halv nio. Igår åkte vi ner till stan och gick i djuraffären och åt på Som hemma. Efter det fick det bli bio, Upp. Var en bra och mysig film. Kanske inte så man skrattade sig igenom filmen, men den var helt klart sevärd. 



Har precis bokat en liten weekend till Stockholm 13-15 november. Ska bli hur skönt och mysigt som helst. Vi hade först tänkt att gå på Buddy Holly, men tyvärr fanns det inga biljetter kvar. Får se om det kanske blir bio i stället. Vi ska bo i Kista (nära gallerian, yes!), men det tar bara 17min till city. Verkar i alla fall vara ett mysigt och trevligt hotell.

Hem



























Vi har även en annan rolig sak inbokad till våren. Den 27 mars ska jag, Per och Andreas på en Queen-konsert i Örebro. Ska bli jättekul!  


Desperate Housewives säsong 6

Ikväll har jag varit hemma hos Anette. Mycket trevligt och inte en dag för sent. Självklart var kvällens höjdpunkt starten av säsong 6 av Desperate Housewives. Det var precis som vi ville, plus lite till. Efter avsnittet tittade vi på varann och bara gapade, kan det stämma?! Vad hände?! Är hon död?! Frågorna var många. Men vi får gott vänta på svaren en vecka (eller ja, sex dagar och 22 timmar för att vara exakt). 

Förresten, ingen glömmer väl att Dan Browns nya bok släpps 21 oktober?! 
Bara 15 dagar kvar. Tills dess ska En shopaholic i New York vara utläst..  


RSS 2.0