Onsdag 26/11

Har precis kollat igenom lite bilder på Simba från när vi hade hämtat honom. Han har verkligen växt, även om han fortfarande är liten. Han kommer alltid vara en bebis i mina ögon, även när han är omöjligt jobbig. Eftersom jag inte lagt upp bilder här på länge, tyckte jag att det passade bra att lägga upp lite på Simba. Han är som vanligt väldigt busig men även riktigt gosig. Man får inte vara ifred alls, han ska vara med hela tiden. Även om man diskar, lagar mat eller kollar på tv.

 


 

 


 

 

Kunde inte låta bli att köpa den här "jul-leksaken" som jag hittade på djuraffären igår..

  


Har äntligen även satt ihop min vita trästege...

  

Nu ska jag lägga pussel och snart se på Leilas jul.

Myskväll

Igår var jag hemma hos Anette på kvällen. Vi spelade spel, pratade, kollade tv och och bara tog det lugnt. Skönt att komma iväg en sväng och slippa se allt som måste göras här hemma. Har lite grejer som måste upp på vinden och andra saker att plocka med.

Nu ska jag snart åka med Anette till hennes föräldrars hus. Vi ska basta, äta och bara ta det lungt. Det var längesen vi hade en helgkväll ihop, så det ska bli mysigt. Men det blir nog inte allt för sent, ska upp och jobba i morgon...


Tisdag 18/11

Har haft en mycket trevlig helg. I fredags åkte jag med Sofie och tjejerna in till Camilla i Kristinehamn och hälsade på. Det var riktigt trevligt. Kul att komma iväg med ett gäng tjejer en sväng. Lördagen spenderades i Karlstad. Shopping på dagen och påhälsning hos Pers bror på kvällen. Hittade en tröja, leggings och en klänning till mig. Köpte lite grejer till lägenheten också, bl a en vit trästege som jag ska hänga kläder på i sovrummet. Har inte monterat ihop den än, men lovar en bild så fort den är på plats. På söndagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Fick lite besök och fikade med äppelpaj som mamma har gjort. Mums. Blev en lyxig "matdag" eftersom vi även åt taco på kvällen. Kollade på The Happening på kvällen. Ingen film jag kan rekomendera, tyvärr. 

Igår åkte vi till Bråten en sväng och kollade på fotbollsgalan och drack glögg. Hann inte göra så mycket mer. idag har jag däremot hunnit med en hel del. Slutade redan 15.30 eftersom jag var hos vetrinären med Simba. Det gick jättebra, dock gnäller han fortfarande när vi åker bil. Efter det har jag tvättat en massa. Har hunnit tvättat 9(!) maskiner under kvällen. Svårt att tro att jag även hunnit varit på Kronhallen och handlat också. Nu håller jag på med matlådor inför i morgon och till torsdag. Känner mig som en hemmafru idag, fast på kvällstid. 

Snart är det Desperate Housewifes! 


Fortfarande förkyld.

Jag vill bli frisk. Helt frisk. Är fortfarande förkyld. Men inte lika mycket som i slutet av förra veckan och helgen som var. Har även ont i halsen. Måste verkligen bli frisk till helgen. Ska ju in till Karlstad på lördag och shoppa, då vill man inte vara seg och snorig..

Sammanfattning

Har tyvärr inte haft tid att skriva här förrens nu. Har haft fullt upp, men det känns ändå som det finns mycket kvar att göra..

I lördags jobbade jag. Tiden gick ganska snabbt, men det beror nog på att jag mest dekorerade och plockade med varor. På eftermiddagen hälsade pappa på en sväng och vi åt Sibylla. Efter det kände jag att jag behövde vila och bara ta det lungt en stund. Så jag kollade på repriser av lite inredningsprogram. På kvällen köpte vi med Kinamat till Pers syster och var där på kvällen. Jag tog även med en flaska rött, men tog bara något glas. Det blev en lugn kväll.

I söndags firade vi Farsdag. Först var vi hos faster och åt en massa. Blev både smörgåstårta och glass. Mums. Efter en kort paus hemma begav vi oss senare under eftermiddagen till Bråten. Även där var det fika. På kvällen hyrde vi Indiana Jones fimen. Jag somnade till en sväng, så pigg var jag.

Igår jobbade jag sent. När jag kom hem var Mats och Susanne hemma hos oss. Satt och pratade och tog det lungt. Strax innan dom gick, kom Andreas. Hann inte göra så mycket mer än diska och vara social den kvällen.
 
Idag kom farmor och farfar ut till jobbet med hembakta bullar och fikade med oss. Gott! Efter jobbet åkte jag och Susanne till Ica Maxi. Blev både nytta och nöje inhandlat. Det var trevligt att komma iväg en sväng bara hon och jag.

Under kvällen har jag städat min garderob och rensat ut lite kläder. Det är så skönt när det är gjort. Få ge bort lite kläder som ändå bara ligger ivägen hemma hos mig. Självklart har jag även kollat på Desperate Housewifes.

Nu ska jag lägga mig och läsa i min bok. Har inte många sidor kvar nu. Spännande...

Förkyld

Jag har blivit förkyld. Kände redan i onsdags kväll att allt inte var som det skulle. Sen vaknade jag igår och näsan rann. Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så tråkigt. Specielt att vara förkyld. Näsan blir helt röd och torr. Man kan knappt äta, för det går inte andas genom näsan. Man orkar inte lyfta för tungt och känner sig seg i kroppen.

Jag vill bli frisk!


Hotell

Har precis bokat hotell inför London i december. Det blev Central Park (som vanligt). Hittade ett överkomligt pris på travelpartner, så jag slog till. Skönt att ha det bokat.

Har varit över hos Sofie en sväng nu på kvällen. Nu längtar jag verkligen till London, efter att ha hört om deras resa och shopping. Trevligt att få träffa Sofie en sväng också :)

Godnatt.

Tisdag 4/11

Fick mer gjort idag än vad jag hade räknat med. Jobbade självklart som vanligt, slutade fyra. När jag kom hem böt jag om och gick ner på stan. Tog en snabb sväng till Hm, var duktig och inte köpte något. Efter att ha köpt ny kattmat till Simba, hämtade mamma mig och vi åkte till Kronhallen. Kom hem strax efter klockan sex och började då diska. Fick som vanligt hjälp (!?) av Simba vid diskningen. Förutom diskningen gjorde jag även rent Simbas låda riktigt ordentligt.

Efter allt pysslande tyckte jag att jag kunde slappna av i soffan resten av kvällen. Kan inte göra det bättre än till Desperate Housewifes. Finns nog ingen bättre serie.

Nu ska jag nog läsa lite innan det är dags att sova.


Bond

Har precis kommit hem från bion. Filmen var bra. Kanske inte lika bra som förra Bond filmen. Men jag tycker ändå den är sevärd. Var nog lite väl många "snabba" kamerabyten i vissa scener för min del. Antar att jag kommer få se den igen när den kommer ut på dvd.

Nu är det dags för sängen. Börjar tidigt imorgon.

Halloween

Har tyvärr inte haft så mycket tid i helgen till att blogga. Fredagen spenderades hemma hos mamma. Fick mat och hade myskväll med godis och tv. Jag drack något glas vin men annars var kvällen lugn. Dock var det halt ute när vi skulle åka hem (hade inga vinterdäck på än), men det gick bra. Nu sitter vinterdäcken på, så jag också vågar köra igen :P

Tog lång sovmorgon på lördagen och mös mycket med Simba. Dock vill han att vi ska vakna tidigare och busa med honom, men han låter oss allt somna om. På dagen var vi i Bråten en sväng och hälsade på. Per böt till vinterdäck och jag tog det lugnt. På kvällen var vi på Halloweenfest i Sandviken. Jag klädde väl inte ut mig så mycket, kände inte att jag haft så mycket tid för förberedelser för det. Men Per målade och spökade ut sig. Festen var väl helt okej, inte den roligaste festen man varit  på kanske. Det blev även utgång på Statt. Vilket vi kunde hoppat över. Kände inte för att vara där, dessutom var folk så jobbiga på dansgolvet. 

Igår tog vi det lungt och städade lite innan mormor, morfar, mamma och alla kom hit. Dom hade med sig smörgåstårta, vilket smakade väldigt bra den dagen. Jag hade gjort en apelsin-chokladkaka och mamma hade också bakat lite. Simba busade med alla som vanligt. På kvällen kollade jag och Per på Casino Royal. 

Nu är det dags att göra sig i ordning och åka till bion. Anette, Per och jag ska gå på nya Bondfilmen.  

RSS 2.0