London 8-11 december

Nu är det bokat, en ny Londonresa. Per och jag var där i April, men det är redan dags för en ny resa. Jag längtar så mycket! Vi har ju alltid varit där på våren men nu får vi uppleva London under vintern. Tror inte det kommer vara någon snö, hoppas på så lite regn som möjligt. Ska bli så kul att få se all julskyltning och pyntning...


  

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har tvättat och lagat mat. På kvällen kom bror hit på besök. Just nu sitter han och Per framför tv-spelet och tävlar. Jag försöker koppla bort den irriterande musiken från spelet, men det är inte lätt. Tror jag ska hänga tvätt nu i stället och sedan lägga mig. 

Project Runway

Har precis tittat klart på finalen av Project Runway. Precis som jag önskade vann Christian, även om jag inte trodde han skulle göra det. Hade tänkt gå och lägga mig i tid idag för en gång skull. Men eftersom Project Runway höll på till elva kan jag lika gärna blogga nu, har ändå inte hunnit förut idag. 

Efter jobbet städa vi undan lite i lägenheten efter målningen och gick upp med lite saker på vinden. Skönt att det inte är lika mycket "måste göra" här hemma nu. Självklart kommer alltd diskning, städning och matlagning behövas. Men det är inte varje helg man måste måla om ett rum i alla fall..

Medan Per gjorde mat, bakade jag en äppelpaj, som vi åt under kvällen. Mums. En stund efter maten kom mamma och dom och hämtade mig. Sedan åkte vi till Coop som hade "invigning" idag. Köpte inte så mycket, blev i stort sett ingen mat i alla fall. Istället köpte jag bland annat tre nya nagellack från Isadora. Det var lite mörkare färger som passar nu när hösten är på väg.
 


Over and out for today

Tisdag 26/8

Som vanligt när jag ska gå till och från bussen på morgonen så regnar det. Börjar bli väldigt trött på det här vädret. Men jag protesterar genom att inte köpa regnstövlar förrens jag hittar några fina. Vill ha ett par med snörning framtill (endast som dekoration) och kanske någon blomma eller något annat fint. Har i alla fall paraply och regnjacka på mig, men när det regnar som värst får det även bli regnbyxor.

Idag har jag kännt mig väldigt seg och hängig, men det tror det beror på vädret. Piggnade i alla fall till nu under kvällen. Har varit duktig genom att gå med massa reklam och tidningar till insamlingen vid konsum. Skulle ha träffat Anette ikväll, men hon var tvungen att plugga. Så jag passade på att sätta upp nya gardiner i köket och sovrummet. Det är så skönt att det börjar hända lite i köket nu, längtar tills det är helt klart!

Har suttit och kolla lite på cults hemsida nu under kvällen. Har hittat några söta grejer som det säkert blir att inhandla senare i höst. Önskar jag kunde gå på Formex mässan och få se allt i verkligenheten också redan nu...

 


Klar med målningen

Nu är vi äntligen klara med målningen av köket. Målade två gånger i lördags och en gång igår. Trodde inte jag skulle hinna måla så mycket i lördags, men det tog bara lite drygt en timma varje omgång. Var bara lite typiskt att solen skulle skina hela helgen när jag skulle vara inne och måla. Men det är skönt nu när det är klart.

I lördags kväll var det fest med Sofie och hennes kompisar. Var mycket trevligt. Blev att dricka vitt vin, vilket jag inte gör så ofta. Men det var ett gott och lättdrucket vin. Efter en del drickande och pratade tog vi oss till Statt. Tyckte inte det var så roligt folk där, men vi hade kul ändå. Mötte upp Per (älsk :P) när Statt stängde och vandrade hem. 


I söndags sov jag länge, det var så skönt! Vi brunchade i solen på Strandkanten och bara tog det lungt. Hann även med en fika i Bråten. Väl hemma igen målade jag för sista gången. Var väl inte fullt nöjd efter den gången, men det såg bättre ut idag när allt hade torkat. På kvällen blev det taco och Heroes, med bror på besök.   


Idag har jag självklart jobbat, men det var tungt att gå upp imorse. Efter jobbet åkte jag till stan och gjorde lite ärenden. Hann även shoppa lite till mig själv. Köpte en jättefin klänning på HM som jag har kollat på länge. Men nu betämde jag mig för att köpa den. Sedan kom Per och mötte upp mig på stan, så åt vi på Paris. Dom har världens godaste kycklingbauetter!

Nu under kvällen har vi stökat lite här hemma och städat i köket. Blir väl en sväng in till Ikea eller Karlstad någon dag för lite inköp till köket. Behövs lite tavlor eller något annat att sätta på väggarna. Mamma och dom har även varit här en sväng och ätit glass. Sofie nöjer sig inte med bara glass inte, det ska vara maränger och chokladsås också. Vi andra nöjde oss med Dulce de Leche.

Nu är det dags att sova, det är en dag i morgonockså.. 

Målning av köket

Fick låna bilen av pappa och Mia idag efter jobbet, tack! Så innan jag slutade fixade jag färg och annat inför målningen av köket. Nu är det äntligen dags att fixa köket. Det är inga större fel på färgen (fondväggen som är brun), bara det att den inte passar in i vårat kök. Så nu ska det bli en ljus färg i hela köket.

Passade på att åka till Kronhallen och "storhandla" när jag hade tillgång till en bil. Var duktig och tog med mig massa pantflaskor och burkar. Blev en hel del, mycket tack vare festen vi hade förra helgen. Var en stund på affären, men det var skönt att få det gjort. Blev en del inhandlat, så nu är frysen full igen. Väl hemma igen diskade jag tills älsk kom hem. Sen köpte vi pizza. Klockan var då så mycket, att vi inte orkade göra mat.


Efter pizzan var det dags att börja göra lite nytta. Så vi rensade ut köket på lite saker inför månlnigen. Sen la vi på golvskyddspapp över hela golvet och spacklade över några små hål i väggen. Så nu är vi i alla fall på gång med målningen. Imorgon ska älsk tvätta väggarna så jag kan börja måla på lördag. Förhoppningsvis hinner vi klart i helgen. Det beror på hur pigg jag är på söndag..
 


 


Ikeakatalogen och tvättning

Uppdaterade inte igår på grund av att dagen inte var så händelserik. Upptäckte även att jag hade lite felstavelser i förra inlägget (vilket nog berodde på tiden). Ska försöka uppdatera tidigare på dagarna, men det blir lätt det sista jag gör innan jag ska sova. Jaja, man är ju bara människa.

Som sagt var så hände det inte så mycket igår. Min bror kom över en sväng på kvällen och spelade tv-spel med älsk. Jag gjorde lite mat till oss och slappade i soffan. Kollade lite i Ikea-katalogen som hade kommit med posten. Var faktiskt lite besviken när jag kollat igenom den. Men det är nog bara för att jag varit inne på deras hemsida nästan varje dag på sistonde, för att kolla nyheterna där. Sen är det ju inte så mycket vi behöver till lägenheten nu, förutom småsaker...

Idag har det inte heller hänt nått specielt. Ena systern till Älsk kom över en sväng och hälsade på efter jobbet. Sen har vi bara tvättat, lagat mat och kollat på tv. Den tvätt som inte hunnit torka nu under kvällen, har jag hängt här i vardagsrummet. Längtar till man har hus och egen tvättstuga. Slippa tvätta så mycket på en gång och kunna stänga in den i ett ensamt rum.


Limechokladkaka

Idag har jag varit trött. Men det är inte så konsitgt med tanke på helgens fåtaliga sömntimmar. Måste försöka bli bättre på att lägga mig i tid. Specielt när jag ska upp och jobba. Överlevde jobbet, i alla fall ganska bra. Är ganska segt att börja jobba tidigt en måndag. Men det är även skönt att sluta tidigt.

Väl hemma blev det lite slappa och läsa innan det var dags att göra mat. Medan älsk fixade chicken bits och ris, gjorde jag en limechokladkaka. Har gjort den en gång förut och den är så god. Ganska speciel konsistens, inte som en kladdkaka utan mer "fluffig". Efter maten gick jag över till Sofie. Hon hade gjort en mumsig kladdkaka. Hade även tagit med en bit av min kaka. Så vi mös framför tvn och paratade om allt mellan himmel och jord. Planerar att eventuellt gå ut på lördag. Var ett tag sen vi var ute nu.. Är bjuden på kräftfest hos syster till älsk. Men jag äter ju inte skaldjur, så jag kan lika gärna träffa Sofie i stället. 


Nu på kvällen har jag spanat på lite resor nu till hösten. Men har nog gett upp hoppet om en solsemester. Vi är som vanligt ut sent i tiden för bokning. Men ska kanske till London i december med åtminstånde mamma. Förhoppningsvis kanske det bir någon mer resa....?   

Party

Igår hade vi lite party här hemma. Var från början tänkt att det skulle komma några från Pers jobb. Men det slutade med att det var en väldig blandning med folk. Hade varit lite roligare om det varit fler jag kände, men varken Anette eller Sofie kunde komma. Men men, det var trevligt ändå. Till slut kom ju Suss och en av hennes kompisar. Jag tog det ganska lugnt under kvällen, vilket vissa andra inte gjorde. Det slutade med att i stort sett alla gick ut, men jag bestämde mig för att stanna hemma. Var ganska trött och dom andra kom inte iväg förrens kvart i ett eller nått. Kände att det inte var någon idé att gå ut när klockan var så mycket. Så jag städa undan lite, så vi skulle slippa städa så mycket idag.

Vaknade ganska sent och har bara slappa framför tvn idag. Har inte orkat göra så mycket annat. Men hade inte räknat med att hinna göra så mycket idag ändå. Städa i alla fall mycket i lägenheten igår. Tänkte försöka hinna måla om köket nästa helg, om jag orkar vill säga. Nu ska älsk och jag spela lite spel innan det är dags att läggs sig. Får se hur länge vi kan spela, beror på vem som är sämst förlorare...


Vulkanmarken

Idag på jobbet gick tiden fort, vilket var väldigt skönt. Har lånat bilen av pappa och Mia över natten, så jag tar mig ut till jobbet i morgon. När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett avi, att jag kunde hämta mitt paket från Asos på posten i stan. Så jag satte mig direkt i bilen och hämtade det. Klänningen var helt underbart fin och skorna passade perfekt. Blev jätteglad att det verkilgen passade så bra. Så nu får jag se när jag beställer från Asos nästa gång. Snart hoppas jag..

Efter att ha fräschat till oss åkte älsk och jag till Degerfors, för att gå på vulkanmarken. När vi kom in gick vi först till presentaffären. Tyckte dom hade mindre Cultgrejer i nya lokalen, men det blev i alla fall två vinglas inköpta. Själva marken gick vi igenom på ca 30 minuter. Var inte så mycket att se, köpte lite godis och bröd bara. Längtar till Noramarken om två veckor i stället. Får se om det även blir Filipstad i år. Tycker det är mysigt att gå på marken.

Efter Degerfors köpte vi med pizza och åkte till Bråten. Var inte där så länge, dom andra skulle ju på fest. Väl hemma igen har vi bara latat oss framför tvn. Nu sitter älsk och spelar GTA 4 och jag surfar runt lite på datorn. Får se om det kanske är dags att lägga sig snart, ska ju upp och jobba i morgon... 

Julbroschyr

Idag på jobbet har det blivit mest pappersarbete. Har även börjat planera inför våran julbroschyr som kommer i slutet av november. Måste gå igenom vissa saker inför inköpsmässan i slutet av augusti. Känns lite konstigt att sitta och titta på massa ljusstakar och juldekorationer så här i sommaren. Men tack vare det dåliga vädret känns det faktiskt mer som höst. Jag tror jag har gett upp sommaren och väntar på höten nu. Det är lite synd att jag inte kunnat använda sommarkläderna så mycket, men det är bara att acceptera. Men nu när hösten börjar komma får man ju tända mer ljus och mysa i härliga filtar framför tvn. Började nästan längta tills allt julstök ska fram, specielt förut idag när jag satt och kollade i broschyren. Men men, det är ju bara sommar...(?)

Efter jobbet diskade jag och fixade mat, medan älsk tränade. Tillbringade några minuter framför datorn innan jag knallade över till Anette. Där blev det slappa framför tvn och mysa med katterna. Kollade lite på När och Fjärran, dom var i Thailand. Är så sugen på att åka dit, alla andra gör ju det. 

Har precis kollat igenom nya Ikeakatalogen, som kommer i brevlådan någon dag nästa vecka. Men redan nu kan man kolla i den på deras hemsida. Även om det inte är samma sak som att kolla i katalogen, så är det roligt. Men längtar tills nästa vecka när jag kommer hem och hittar min bibel (ikeakatalogen) innanför dörren. 

Nu är det dags att sova. Ska till Vulkanmarken i Degerfors i morgon, så jag hoppas på fint väder... 
Gonatt   


Gröna fingrar

Igår hände det inte så mycket. Jobbade som vanligt. Kvällen bestod mest av att slappa framför tvn. Idag däriemot har jag hunnit med en del. Efter jobbet började jag rensa ut resten av garderoben jag inte hunnit med. Blev klar och var mycket duktig, eftersom jag även vek om allt i garderoben. Det är så skönt att få bort en massa kläder som jag ändå nästan aldrig använder. Nu har jag lite mer plats för nya höstinköp. Hoppas på en dagstur till Stockholm snart. Eftersom nu har jag laddat garderoben för nya kläder.

  

Precis när jag var klar med garderoben var det dags att åka till Maxi i Kristinehamn. Tog en sväng dit med mamma och dom. Behövde bland annat en del nya blommor, men framför allt behövdes frysen fyllas på. Hittade inget annat specielt. Oftast när man är där brukar det slinka med ett par skor eller nån film. Men idag var det bara "nödvändiga" inköp. Väl hemma igen började jag plantera om blommorna jag hade köpt. Har aldrig gjort det förut. Ville inte missa Prodject Runway, så omplanteringen fick därför ske i vardagsrummet. Men efter en del stökande blev det klart och jag är supernöjd med resultatet. Kanske har jag lite gröna fingrar ändå? 



Imorgon ska jag träffa Anette, ska bli trevligt. Hinner inte träffas allt för ofta. Men först är det jobb som gäller. Skulle även vilja hinna iväg och träna någon dag. Hade tänkt att kanske träna step och core på söndag. Men vet inte om jag kan det, har fått en stor blåsa på ena hälen som gör jätte ont. Så jag får nog sikta in min på någon annan söndag. Vill att dom ska släppa höstschemat. Är bara step- och corepass på söndagar just nu. Måste försöka komma igång med träningen igen. Känner mig så förslöad. Men nu är det dags att sova. Gonatt!

Bilder från shoppingen igår

Blev jätteglad på jobbet idag när jag såg att formexhäftet hade kommit. Jag kommer tyvärr inte kunna gå på mässan, som är i slutet av augusti, jobbar då. Men någon gång ska jag dit, det har jag bestämt mig för. Fick i alla fall ta med häftet hem, så jag kan spana in alla hemsidor till företag som ska ställa ut på mässan. Det kommer nog ta ett tag att gå igenom hela, men det är det värt.

När jag kom hem visade det sig att jag även fått La Redoute katalogen med posten. Den är tjock som en bibel. Har bara hunnit kolla igenom den lite snabbt. Var inget jag fastnade för så där direkt. Men får sätta mig när jag har lite mer tid och kolla i lugn och ro.

Annars har jag tvättat, handlat och diskat nu på kvällen. Älsk stekte pannkakor som blev jättegoda. Dock orkar jag aldrig äta så många, dom är så mättande. Nu har jag försökt ta lite kort på det jag handlade igår. Jag är verkligen ingen mästerfotograf. Men men, fick ihop några bilder i alla fall. 

 

          


 

       

Shoppingdag i Örebro

Imorse var jag duktig och gick upp redan vid 09.15. Inte ofta det händer en söndagmorgon. Men imorse hade jag ju en anledning till att gå upp så tidigt, skulle ju in till Örebro med Sofie och shoppa. En stund efter tio hämtade hon upp mig för en heldags shopping. Men innan vi kunde åka till Marieberg skulle vi till Biltema. Har inte varit där på flera år, är inte min typ av affär. Men Sofie hade fått en inköpslista av sin sambo, så vi begav oss dit. Kändes lite konstigt att vi, två tjejer, gick in på Biltema för att handla. Dock spenderade vi inte så mycket tid där inne. Var snabbt ute igen, på väg mot Marieberg.

Begav oss till Skopunkten först. Där spenderade vi en tid med mycket prövning av olika skor. Hämtade ett var sitt lass med stövlar som vi provade. Det resulterade i ett par högklackade stövlar för min del och tre par stövlar för Sofie. Fastnade inte riktigt för några låga stövlar, som jag egentligen behövde. Efter det blev det Ikea. Där inhandlades det lite kökstillbehör och saker som underlättar för alla våra kläder. Var ganska mycket folk på Ikea. Det jobbigaste var nog alla som stannade mitt i vägen och stod och pratade så man inte kom förbi. Har inte folk nån rutin eller koll på hur man handlar på Ikea? 

Väl inne på Marieberg blev det en hel del shopping. Spenderades en hel del tid på Gina Tricot. Slutade med att jag köpte två stickade cardigans (likadana, olika färg). Det är så skönt nu när det är ombyggt och mycket större. Hittade några andra kläder där som jag gärna hade köpte, men dom var slut i min storlek. Gick till "gamla" delen av Marieberg och åt natcotallrik, mycket gott. På Din sko hittade jag sedan två par "låga" stövlar som jag var tvungen att köpa. Dock visste jag inte om jag skulle ta storlek 37 eller 38. Det slutade med att jag fick hjälp och köpte storlek 38 och en sula att lägga i. Vid den tidpunkten började det bli tungt att bära på alla påsar. Hade ju inte älsk med som kunde bära på dom. Inne på Vero Moda hittade vi en jättesöt stickad (och stor) polotröja som vi båda köpte. Jag hade även lagt undan en jacka på Vila som jag köpte. Även om det är sommar (?) fortfarande så är det lika bra att köpa en jacka till hösten/vintern redan nu. Annars är alla snygga slut när man vill ha en. Vi bestämde oss för att bara gå in på Hemtex och sen åka hem. Inne på Hemtex hittade vi snygga gardiner som vi köpte (vi köpte likadana). Sen var det dags att åka hemåt.

Väl hemma packade jag upp allt jag köpt och visade älsk. Är mycket nöjd med alla inköp och dagen i sin helhet. Har haft väldigt trevligt och mysigt. Skönt att shoppa med nån som älskar det lika mycket som jag. Älsk är väl inte lika intresserad.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Mamma och dom (alla utom Andreas) kom förbi en sväng och hälsade på. Sofie hade varit på bio för första gången och var imponerade av "den stora tvn".

Nu är det dags för sängen, börjar jobbar klockan sju imorgon. Bilder på dagens inköp kommer kanske imorgon...


Shopping

Såg att de flesta av mina bilder jag tidigare lagt upp är borta. Det är mitt fel. Visste inte att om jag tog bort bilder från arkivet så försvinner dom från bloggen också. Orkar inte leta upp alla bilder igen, men lovar att inte ta bort några hädanefter. Det kommer fler framöver, jag lovar.

Igår hände det inte så mycket. Började rensa igenom min garderob på lite kläder. Får inte plats med alla, så ibland får man rensa bort lite. Det ger mig ytterligare en anledning till att köpa nya, vilket jag tycker om. Så nu har jag gjort en beställning från asos på skorna igen (dom förra jag beställde var för små) och en klänning. Dock fanns inte skorna kvar i samma färg i min storlek. Så det fick bli ett par svart/gråa. Längtar tills kläderna kommer.

                             

Fick lite kläder igår som älsk och jag hade beställt från Hm. Allt passade jättebra och vi är nöjda. Första gången det har gått snabbare än en vecka att få saker från Hm. Beställde en väska, en tröja, overknee stumpor och en bh. Sen fick man med en fleecetröja på köpet. Även den satt bra, vilket jag inte trodde den skulle. Det är så härligt när man får sms om att det finns kläder att hämta ut som man beställt. Så jag hoppas att kläderna från Asos kommer nu i veckan.

                      

Förut idag åkte Sofie och jag neråt stan och tog en sväng på Hm. Efter det satte vi oss på Paris för att luncha. Det var väldigt mysigt och trevligt. Skönt att sitta inne när det regnade ute. Vi båda tog en bakad potatis, jag med kyckling och Sofie med skagenröra. Satt där i nästan två timmar och bara pratade och myste. På vägen hem stannade vi på Nöjes och köpte godis. Det är inte lördag utan lördagsgodis. Vi bestämde att vi ska försöka ta oss in till Örebro imorgon och shoppa lite. Jag har spanat in en massa grejer jag vill ha och det kliar i mina shoppingfingrar. Så imorgon har jag förhoppningsvis lite mer kläder att försöka få in i garderoben.  

Nu är det dags att fixa lite käk och komma fram till vad vi ska göra ikväll...

Snart helg

Äntligen är det snart helg. Bara fredagens jobb kvar. Idag har det inte hänt så mycket. Jobbade det sena skiftet för första gången i veckan, så jag fick lite sovmorgon i alla fall. Dock öste regnet ner när jag skulle till bussen, så det fick bli regnkläder. Väl på jobbet var allt som vanligt. Förutom att Elin saknas, vilket är tråkigt. Nu finns det ingen på jobbet i min ålder som man kan prata shopping och helgens händelser med. Får se hur länge jag överlever. Börjar få lite ångest över att jag inte vet vad jag vill göra här i livet. Är avis på alla som vet vad dom vill plugga eller jobba med. Men min dag kommer väl snart.

Var jättetrött och seg efter jobbet. Men älsk hade varit så duktig och diskat och börjat med maten. Vi slöade framför tvn en sväng innan vi beslöt oss för att baka. Tog fram Leilas "A piece of cake" och började leta recept. Vi hittade ett på en Blueberry Cheescake som lät jättegott. Jag gick till konsum för att inhandla inför bakandet. När jag hade plockat på mig nästan en helg korg upptäcker jag att dom inte har någon vit choklad. Vilken affär har inte vit chkolad? Dock hade dom minst 5 olika sorter mörk choklad. Blev sur och ringde älsk. Vi bestämde oss för att inte baka. Det skulle bli för sent eftersom vi behövde gå till kronhallen. Så det var bara att gå hem igen, med ett mjölkpaket inhandlat.

Har mest suttit framför tvn på kvällen, vilket känns tråkigt. Hopas helgen blir mer händelserik.
Gonatt.

Putte i Parken

Nu är det en vecka sen jag uppdaterade här. Jag skäms nästan, det känns så längesen. Men har verkilgen inte haft tid eller ork. Har hänt en hel del, ska försöka ge en liten sammanfattning.

PIP dag 1
I torsdags var det premiär för Putte i Parken. Eftersom jag skulle upp och jobba klockan sju på fredagen fick det bli en ganska lugn kväll. Anette kom över och vi fortsatte till en förfest i närheten. I stort sett alla på förfesten drack och pratade(väldigt) högt. Kändes nästan som vi kunde skippat den. Men strax efter nio begav sig Anette och jag neråt parken. Mycket folk och rörelse i stan, roligt. Väl inne på festivalen gick vi till "övre öltältet" och tog en varsin cider, vilket serverades i plastflaskor. Satt och lyssnade på Maia Hirasawa och spanade på folk. Senare var det dags för kvällens konsert, Magnus Uggla. En riktig diva är vad han är. Jag skulle i alla fall inte uppträda med träningsbyxor och kavaj på scenen. Kände i alla fall igen de flesta låtar, även om några var gamla. En liten stund efter Uggla begav vi oss hemåt, tröttheten hade börjat visa sig. Skulle ju ändå upp och jobba dagen därpå.

                 

PIP dag 2
Efter en dags slit på jobbet var det återigen dags för festival. Dock skulle jag även jobba på lördagen. Denna kväll blev inte ingen förfest (förutom någon cider hemma). Älsk, Anette och jag begav oss direkt neråt fesivalen. Kom dit strax innan åtta för att spana in Hardcore Superstar. Efter en liten "minneslucka" från Anette och mig konstaterade vi vilket band det egentligen var. Vi kan inte alltit vara på topp. Vi är som sagt var bara människor. Resten av kvällen bestod av Sirqus Alfon, Petter, Håkan Hellström och tillbringning i öltältet för min del. Orkade inte vara kvar till ett och kolla på Adam Tensta, så jag gick hem själv. Bäst under kvällen var helt klart Petter.

                  

PIP dag 3
Trodde jag nästan hade fått tillbaka ögonflussen, var livrädd på jobbet. Men senare under dagen var ögat hyffsat normalt igen. Väl hemma från jobbet sov jag en del. Tog det mest lungt och bara varvade ner. Anette och jag gick inte neråt parken förrens vid niotiden. Strosade omkring och försökte hitta folk man kände igen. Hängde i öltältet med Sara och Elin en sväng innan Soilwork började. Anette och jag konstaterade att det inte var vår musiksmak. Fast jag är ganska van med lite "hårdare" musik (älsk lyssnar på detta). Öronen fick vila en stund då vi såg slutet på Florence Valentin, ett konstigt och flummigt band. Inte heller min stil. Efter en lång väntan var det dags att spana in Turbonegro. Var lite mer "rockigt" och helt okej. Kul att det var så mycket folk på spelningen. Kvällen avslutades i "dalen" med Teddybears STHLM. Helt klart festivalens bästa spelning. Blev en gaska lugn kväll för mig. Hela festivalen var väldigt lugn, i alla fall för min del. Men den var lyckad och jag hoppas det även blir PIP nästa år. Kanske fler band jag föredrar?

                   

Söndagen bestod mest av slappande, tvättande och kvällsmys. Kollade på Jumper, helt okej film. Hade mest ångest för att helgen gått så snabbt. På måndagen var det dags för jobb, igen. På kvällen blev det taco hos mamma, mums. Skönt att träffa lilla skruttungen (lillsyrran) igen. la mig i sängen hos henne innan hon skulle sova och gosade lite. Annars har det inte hänt så mycket, förutom att Frida kom på besök idag. Kul att träffa henne en sväng innan hon åker till Norge. Men nu måste jag sova. Lovar att uppdatera här oftare, ska inte dröja en vecka mellan varje inlägg.

Gonatt.

RSS 2.0