Ensam.

Nu är jag ensam hemma i några dagar. Eller ja, Simba är ju hemma såklart. Per är på den årliga festivalen onsdag-söndag. Igår hämtade jag Andreas på kvällen och så sov han över här. Skönt att slippa sova helt själv hemma första natten i alla fall. Vi kollade första Terminator, har inte sett någon av dom. Tyckte det var dags att ta tag i det, för jag antar att det blir att gå på bio nästa vecka och kolla på den senaste. Tyckte filmen var helt okej, man får ta hänsyn till att den är några år gammal.

Simba hjälpte Andreas med bäddningen av sängen

    

Idag följde jag med pappa och kollade när Andreas spelade match på Nobel. Det var trevligt, men kallt. Usch, tycker inte om att det ska blåsa så mycket samtidigt som det regnar. Hade gärna haft på mig ett par vantar också. Tycker inte man ska behöva använda handskar när det är juni. Det ska ju vara sommar nu.

I söndags spenderade Per och jag hela eftermiddan i Bråten. Vi tog även med oss Simba, så han fick vara ute i löplinan. Det gick jättebra. Dock är han lite dum ibland och lägger sig och flåsar i solen. Får hoppas att det blir fint väder snart, så vi kan ta med honom ut i löplinan igen.

         


Imorgon efter jobbet ska jag träffa Sofie och på kvällen blir det att ta det lugnt hemma hos mamma.

RSS 2.0