Ballongkväll

Ikväll har mamma och jag varit på Ballongkväll på stan. Trodde inte jag skulle hitta något, i alla fall inte kläder. Men köpte två klänningar och en större skjorta på Jon&Jonna. Båda klänningarna var svart, den ena lite mer elegant och den andra mer festlig. Det var inte så mycket folk på stan som det har varit dom andra åren, vilket var väldigt skönt. Tyvärr fick jag bara 10% när jag smällde min ballong. Hade hoppats på lite mer..

Bilder på kläderna kanske kommer i helgen..


Ljus

Det blev en lugn kväll i lördags hos Pers syster. Trevligt att komma iväg en sväng och vara lite sociala. Vi kom i alla fall ihåg att ställa om klockan innan vi gick och la oss. Det var jätteskönt att ha en timma extra i söndags. Grejade lite i lägenheten, men tog det mest lugnt. Satte upp en ny "ljusstake" i vardagsrummet, som jag köpte i Ullared. Det blev jätte bra. Jag gick även igenom lite ljussaker som jag har i lådor. Man kan kalla mig för ljusoman, jag älskar ljus. Tog även fram nya ljusdekorationen från Cult. Även den passade perfekt i vardagsrummet.

 


Vi kollade på Mamma Mia filmen i söndags. Den är sååå bra. Verkligen en film jag kan rekommendera. Har redan sett den två gånger. Den kommer ut på dvd i november. Jag blir garanterat ägare av denna film.

Igår jobbade både Per och jag sent. Vi köpte därför pizza och åkte ut till hans andra syster. Dock hade jag ont i huvudet nästan hela kvällen. Så det blev läggdags för mig när vi kom hem.

Idag har vi varit på stan en sväng. Köpte lite grejer inför lördag (Halloween-fest) och åt på Paris. Blir även en sväng på stan på torsdag för min del, då det är Ballongkväll med erbjudanden i affärerna. Jag gillar!

Simba bara växer och blir busigare för varje dag. Han har nu börjat hoppa upp på diskbänken och fönsterbrädorna. Vi kan inte ha något glas med vatten framme, för det dricker han ur och sedan välter det. Men vi älskar honom ändå.


  


Jag ska köpa ny mobil men vet inte vilken. Eftersom jag gillar Samsung vill jag gärna ha det igen. Har hittat två som jag tycker om, Samsung Soul Rosa och Samsung Touchwiz. Får se om vi kommer in till Örebro eller Karlstad så jag kan kolla på dom i verkligheten också..

 


 


Hatar hundar

Jag hatar verkligen hundar, eller ja deras ägare. Är det så svårt att plocka upp bajset efter hunden? Allt detta hat efter att jag trampat i bajs förut idag, med mina stövlar för 500kr. Mina nya stövlar som jag använt två gånger förut. Fick stå och tvätta dom i duschen när vi kom hem med hopp om att all bajslukt försvinner. Jävla hundar. Har aldrig tyckt om dom. Man ska ha katt.

Det gick bra att vara barnvakt igår. Barnen var ganska lugna. Vi åt och kollade på idol. Jag sov i två timmar i deras soffan senare under kvällen/natten. Vi kom hem först vid halv tre. Sen var det bara upp vid åtta imorse och jobba. Efter jobbet åkte vi ner på stan och åt med pappa och dom andra. Det var jättegott. Jag åt Black and White. Mums.

Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda...

Ullared och Vaccinering

I söndags åkte jag och mamma på bussresa till Ullared. Inte varje söndag man går upp klockan fem på morgonen. Även om det var ganska pratigt i bussen (vem orkar prata en massa klockan sex på morgonen?!?) lyckades jag sova en timma på vägen ner. Vi var nere vid elva-tiden och då var det äntligen dags för shopping. Förutom en kort lunchpaus var det konstant shopping. Det var ganska mycket folk, men är ganska van. Jag kom ut med 59 varor á 2149kr. Blev lite julklappar, underkläder, kattleksaker mm. Är nog mest nöjd med jackan och dataväskan jag köpte. Efter att vi slängt i oss korv med mos var det dags att åka hem igen. Lyckades i alla fall att somna en timma på vägen hem också. Som tur var visade dom en film på bussen, vilket gjorde att tiden gick ganska snabbt. Det var väldigt skönt när vi väl kom hem och man kunde packa upp allt och sedan gå och lägga sig.

I tisdags var det dags att vaccinera Simba. Tyckte jättesynd om honom. Hela vägen ner till stan och hem pep han i bilen. Väl på djurklinken gick det ganska bra, även om Simba var ganska rädd. Om fyra veckor är det dags för nästa vaccination, sen är det bara en gång per år. Senare på kvällen åkte jag och Sofie in till Degerfors på shoppingkväll. Ja vet, vem åker till Degerfors och handlar? Men vi ville kolla in skoaffären, samt presentaffären. Blev bara lite handlat på presentaffären för oss båda. Men det var en trevlig liten tripp.

I onsdags tog vi det bara lungt här hemma. Kollade på Bonde söker fru och Sex and the City filmen, äntligen har den kommit på dvd!

Igår blev det inte heller så mycket gjort här hemma. Jag slutade jobbet vid fyra men stannade i Linnebäck, eftersom vi hade möte klockan sex. Så jag var lite hurtig och satte mig på träningscykeln en sväng. Blev bara lite drygt en halv timma, men det är bättre än inget alls. Det var så skönt att få rör lite på sig, har inte tränat på jättelänge. Kom inte hem förrens strax efter åtta, så då var det bara att bege sig till affären.

Nu är det äntligen helg, även om jag jobbar imorgon. Ikväll ska vi vara barnvakt, så det blir bara att ta det lungt. Sen får vi se vad helgen har att bjuda på...


Imorgon

Äntligen är det dags igen. Imorgon bär det av på bussresa till Ullared. Det är mamma och jag som ska ner och handla julklappar och annat roligt. Hoppas jag hittar mycket, blir säkert mycket pengar spenderat. Hade tänkte titta lite efter kattsaker, julklappar, jacka mm.

I tordags åkte jag, Anette och Sofie in till Maxi och handlade lite. Blev mest mat inhandlat. Senare på kvällen kom tjejerna hit och åt marängsviss. Det var jättegott och mysigt. Trevligt att prata och umgås med er!

Igår åkte vi till Bråten och hälsade på. Tog med en flaska vin, rött såklart. Kollade Idol, drack vin och pratade en massa. Så det var skönt med sovmorgon idag. Dock jobbade Per idag, så det blev ingen sovmorgon för honom.

 Nu är det nog dags för sängen snart. I alla fall om jag ska orka slåss med alla inne på Gekås imorgon...

Bonde söker fru

Igår var jag och klippte mig, samt färgade håret. Äntligen! Klippte ungefär lika mycket som jag brukar, men tog en lite mörkare färg till håret. Är jättenöjd med resultatet. Senaste året har jag klippt mig på Självfallet, vilket jag kan rekommendera. Trivs jättebra och tycker min frisör är duktig. Tog en sväng på stan efter frissan. Fyndade två t-shirts på Lindex, yes!

Förut kollade jag på Bonde söker fru. Har inte följt det förut, men tror på den här säsongen. Verkar vara roliga bönder, väldigt speciella. Kul att det även är med en gaykille. Får se hur många avsnitt jag kommer kolla på. Men ikväll tyckte jag det var riktigt roligt.


Söndag 12/10

Veckan har till största del spenderats hemma med Simba. Allt går jättebra och vi tycker om honom så mycket. Per har varit hemma på luncherna för att se till så han har det bra. När vi kommer hem från jobbet är han på bushumör efter att ha sovit hela dagen. Så det har blivit en del bus. Självklart har han spanat in lägenheten mer och mer. Han har hittat några mysplatser, men soffan är en klar favorit. På natten sover han på täcket, vid mina fötter i sängen. Så länge han ligger ovanpå täcket och vid nederdelen av sängen går det bra.

 


I veckan har Anette och Sofie kommit förbi, för att kolla på lillkillen. Skönt att träffa dom en sväng. Händer tyvärr inte så ofta. Förstår att ni har mycket att göra tjejer, kommer ihåg hur det var att gå i skolan. Ibland kändes det som man inte hade tid till något annat.

Helgen har varit lugn. Har varit i Bråten både fredag- och lördagkväll. Hann ner på stan en sväng igår efter jobbet, dock blev det inte mycket inhandlat. Köpte en ny leksak till Simba, som är mycket uppskattad. Det var skönt med sovmorgon imorse, inte behöva lämna Simba det första vi gör på morgonen, för att gå till jobbet.

Dagen idag har varit väldigt lugn, har inte gjort någit alls. Har precis spanat in lite kläder på bland annat Asos. Hittade många fina klänningar som jag skulle vilja ha. Specielt en svart som var jättefin. Men tyvärr räcker in ekonomin till just nu. Får nog börja köpa trisslotter och hoppas på det bästa. 


Nu är det dags för Morden i Midsomer.

Simba

Nu har vi bestämt oss. Våran lillkille ska få heta Simba. Har gått jättebra i helgen med honom. I lördags lämnade vi han aldrig helt ensam hemma. Hade besök av familjen från min sida som ville titta på våran nya familjemedlem. Igår kom Pers ena syster med barn och hälsade på. Då var Simba mer lekfull än i lördags, då han mest låg och sov. Vi lämnade honom själv för första gången igår. Var iväg och kollade när Andreas spelade fotboll, tyvärr förlorade dom. När vi kom hem verkade det bara som Simba hade sovit, så det gick nog bra. Kvällen bestod av kebabtallrik och film.

Idag var det jobbdag, så det var första dagen då Simba var själv hemma en längre stund. Dock åkte Per hem på lunchen en sväng och såg så allt var bra. Det verkar som han mest har legat och sovit under dagen. Så ahn har busat av sig med oss nu under kvällen, lagom till vi ska sova snart. Andreas är även här på besök.

Tycker det går jättebra med Simba. Han är så go och mysig. Men även busig och utforskar självklart lägenheten. Både Per och jag älskar honom väldigt mycket.

  

   

Ny familjemedlem

Det var inte en hon, det är en han. Tror vi. Eftersom vi var inställda på att det var en hon, har vi inte kommit på något namn till honom än. Efter jobbet hämtade vi honom. Först gick han runt i lägenheten och luktade, samt spanad in allt nytt. Mjuade inte så mycket faktiskt. Sen har han mest lekt. Försökte ta kort på honom, men han ville inte vara så stilla. När vi satt och åt och kollade på Idol, la han sig på ryggstödet på soffan bakom oss. Han är så söt. 

   
 
  



 


Imorgon.

Imorgon har vi tänkt hämta henne. Hoppas bara vi får göra det, har inte fått svar av ägaren än. Men vi hade sagt att vi ville hämta henne när hon var 10 veckor. Det ska bli så spännande, hon kommer vara så liten. Har fixat här hemma inför hennes hemkomst. I tisdags var vi till djuraffären och inhandlade det som fattades, kattlåda, resbur, mat, leksaker mm. Ikväll har vi ställt ut allt så det är klart när hon kommer i morgon.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Har tvättat, grejat här hemma och bara tagit det lungt. I tisdags var vi hemma hos mamma om dom en sväng. Fick god mat och mysa med syster. Eller ja, busa med syster. Antar att dom kommer på besök till helgen och hälsar på lillan.

Nu måste jag sova, är såå trött.

RSS 2.0