PIP dag 3 och semester

Äntligen är det semester. Två veckor. Så skönt. Annars laddar vi inför kvällens Putte. Får se om gummistövlarna får hänga med ikväll också. Har i alla fall öppnat vinflaskan och njuter till fullo.

Till Mats och Suss nu.


PIP dag 2

Är nu hemma från andra dagen av PIP. Även denna kväll har varit lugn, endast en cider i öltältet. Dock blev det lite senare hemfärd idag. Men vi kom inte iväg dit förrens strax efter nio. Har idag hunnit lyssnat på A Camp och Hoffmaestro & Chraa. Måste säga att jag tyckte A Camp var riktigt sega och en stor besvikelse. Men det är ju iofs inte min musikstil så det är inte så konstigt. Efter A Camp intog vi öltältet och fick känna på en skur regn. Som tur var hann vi in i ett tält precis när regnet kom, så vi klarade oss ganska bra. Innan det var dags för hemfärd lyssnade vi på några låtar av Hoffmaestro & Chraa. Inget band jag hört, mer än när Per har spelat lite musik på datorn. Dom spelade i dalen och det var nästan fullt med folk. Riktigt kul att se att så många trottsa det dåliga vädret. För min del blev det gummistövlar på fötterna idag, vilket var ett mycket bra val. I alla fall så tyckte jag att Hoffmaestro & Chraa var riktigt underhållande och hade ett mycket bra scenframträdande. Synd att vi inte kunde kolla klart på hela showen, det är en dag i morgon att tänka på.

Nu är det dags för sängen. Jobbar i morgon, sen semester!
 
P.S Innan Putte bokade vi en resa till Kreta nästa torsdag :) Yes!

Tillbaka hemma.

Nu är vi tillbaka hemma, lämnade Putte runt tio-tiden. Det var varmt och skönt att få komma hem igen. Hade nämligen tunika, tunn tröja, leggings och sandaler som kvällsoutfit. Kunde senare under kvällen konstatera att i morgon och övriga kvällar kommer det att bli jeans, varm tröja och ett par tygskor (självklart också stumpor). Även om det är varmt när solen är framme, så är det inte alls lika skönt ute under kvällen.

Annars tyckte jag det var helt okej där borta i parken. Lagom mycket med folk (även om vi fick köa ganska länge för att få armbanden), god cider och trevligt folk. Vi kollade inte på något specielt band, utan ville bara spana in området.

Imorgon återkommer vi till Putte!
God natt

PIP dag 1

Putte här kommer vi! =)


Simba 1år

Ujuj, jag som trodde att jag skulle komma ikapp med bloggandet. Men ack så fel jag hade. Nu har det i alla fall inte dröjt månader sedan jag bloggade, men några dagar. Har helt enkelt inte haft tid att satt mig ner framför datorn en längre stund. Framför allt har det varit en massa kalas. Mamma, Pers pappa, Mia mamma och Simba har fyllt år. Så det har varit kalas i några dagar.

Tänkte lägga upp några bilder på våran lillkille som har blivit ett år. Han har blivit så stor, även om han alltid kommer vara liten i mina ögon. Han vill vara med oss hela tiden, då menar jag verkligen hela tiden. Det spelar ingen roll vad vi gör så ska han vara med, väldigt nära, i och gärna på saker.


                   

                 

                

                

               




Fräscha fossingar

En del av kvällen har spenderats med fokus på fötterna. Tog först bort det gamla (det som fanns kvar) nagellacket och tappade sedan upp ett fotbad. Satt säkert i en halv timme i badet med fötterna, det var hur skönt som helst. Dock inte lika populärt hos Per, med tanke på hur mycket det låter när jag har massagen och värmen på i badet. Under tiden rullade Paris Hiltons "my new BFF" på tvn. Passade på att fila och slipa fötterna lite under badet (har ett superfotbad med massa roliga slipar/borstar), men blev tyvärr inte av med alla hårdingar. Efter badet fick naglarna nytt och fint nagellack. Även det var inte så poplulärt hos Per, eftersom det luktar så mycket om nagellack.Så efter nästan en timmas omvårdnad har jag nu (nästan) helt frächa fötter.

         


Annars har det kollats på sista morden i Midsomer under kvällen. Synd att dom bara visade fyra avsnitt nu under sommaren. Men jag har ju tillgång till några filmer hemma hos Pers föräldrar. Har en hel del kvar att kolla igenom av dom, så jag överlever nog hösten.

Jag har även införskaffat presenter till både mamma (fyller på lördag) och Simba (fyller 1 år på torsdag) idag. Tror dom kommer bli väldigt nöjda :)

Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sova.


Tillbaka...

Yes, jag lever. Tro det eller ej. Har varit väldigt dåligt med uppdatering här på sistonde. Men jag har kännt att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Det har varit så mycket annat att göra. Jag har hunnit med Andreas student, firat midsommar på Öland, en vecka semester (precis efter midsommar), varit i Stockholm, solat, badat och åter jobbat. Men nu är det bara två veckor kvar till semester igen, äntligen.

En annan stor grej som har hänt på sistonde är ju självklart att mamma och Uffe har köpt hus, på selkroksvägen. Så nu blir det mycket renovering framöver.

Tänkte bjuda på lite bilder som har tagits med kameran den senaste tiden.

       


       

       

RSS 2.0