Torsdag 26/2

Idag efter jobbet följde jag med Anette och handlade. Hon storhandlade, medan jag handlade 5 varor. Köpte aftonbladet så jag fick filmen med Irene Huss på köpet. Det sägs att den ska vara bra, så jag får ge den ett försök. Efter vi varit på kronhallen åkte vi hem till Anette. Under kvällen har vi druckit te och ätit rostat bröd, kollat på tv, ätit glass och pratat i massor. Har haft en riktigt mysig och trevlig kväll. Tack vännen.

När jag kom hem bokade jag biobiljetter till imorgon kväll, till Män som hatar kvinnor. Längtar...  

27 dresses

Vi har precis kollat klart på filmen 27 dresses. Var på bio på den i somras med Anette. Det är en ganska tjejig film, men Per gick med på att kolla på den i alla fall. Vi har nästan bara filmer från "min sida" kvar att kolla på som vi inte sett ännu. Av någon konstig anledning blir det oftast action eller "killfilmer" som man kollar på om man är fler.

Efter jobbet duschade jag och fixade sedan mat. Gjorde min kycklingryta med bambuskott, den är jättegod. Idag blev den väldigt stark, vilket var omtyckt. Så vi har haft en mysig lillördag med god mat, glass och godis. Kan det bli bättre?

Imorgon öppnar massa nya butiker i Marieberg. Bland annat Village, d.n.a och Lagerhaus. Jag är så sugen på att åka in snart igen, även om det inte var längesen jag var där. Men men, får vänta ett tag till. Är ju inget specielt jag behöver. Bara massa fint jag vill ha..

Förresten, glömde visst skriva att det var arbetsgivaren som bjöd på semla igår :p


MRL

Ursäkta dröjsmålet med bloggandet (igen...). Men i fredags hann jag knappt hem från jobbet innan vi åkte hem till mamma. Så hela kvällen spenderades där med god mat och tv-tittande. Förmiddag/lunch på lördagen städade vi för fullt här hemma. Jag städade inne på toan, medan Per dammsög och plockade med annat. Jag var duktig och skrubbade och putsade på duschkabinen, vilket verkligen behövdes. Efter att vi städat köpte vi en wienersemeltårta och åkte till Bråten. Där fikade och spelade vi kort. Kvällen spenderades hemma framför melodifestivalen, som var väldigt dålig. Men det var skönt att bara slappa här hemma. Söndagen var det kalas för Andreas ute hos pappa. Så återigen blev det massa fika. Andreas följde med oss hem på kvällen efter kalaset. Vi åt taco (söndagstradition?) och spelade monopol.

Igår följde jag med Sofie till Träningslagret för ett pass MRL (mage, rumpa och lår). Det var riktigt roligt och svettigt. Dock är man lite förvirrad när man är ny och inte riktigt vant sig med vissa steg. Tycker det var kul eftersom det var nästan som en blandning av step och core. Så det blir förhoppiningsvis en ny måndagstradition. 

Innan träningen hämtade jag ut mitt paket från Cdon på konsum. Äntligen hade min nya mobil kommit. Det fick blev en Samsung Touchwiz i silver. Jag har inte hunnit sätta mig in i så många funktioner, men än så länge är jag supernöjd!


Idag åke jag ner till stan efter jobbet. Kände att jag behövde ha lite nya träningskläder, så det blev en sväng inne på Hm. Hittade faktiskt ett par byxor, en tröja och ett linne. Jag hade även turen att det var "Ta tre, få 50% på det billigaste plagget", vilket passade mig perfekt!



Hann även in en sväng på Bokia där jag inhandlade två böcker. Sista delen i Stieg Larssons triologi och Paris Hiltons bok. Den sistnämnda är en sådan bok man kan ha när man känner för lite mindre seriös läsning.



Idag är en stor dag på två sätt.

1. Det är semeldagen, vilket "firades" på jobbet med en semla vid frukosten. Dock åt vi ingen hemma på kvällen, utan vi köpte pizza i stället.

2. Kronprinsessan Viktoria och Daniel har förlovat sig. Det har varit hysteri hela dagen på tv. Jag kollade på Aftonbladets tv då de visade deras stund med pressen. Dom såg i alla fall väldigt glada och lyckliga ut. Precis som många andra är jag nyfiken på vad för klänning Viktoria kommer att bära under bröllopet.

Här kommer även bilder på kläderna (plus en väska) som jag köpte i Stockholm förra veckan.  

      

Stockholm

Vi hade det jättebra i Stockholm igår. Dock fick vi inte sitta bredvid varandra på vägen upp i bussen. Men jag kunde som tur var sova i stort sett hela resan dit. Eftersom bussen inte gjorde någon paus under resan kom vi till Stockholm strax innan tio. Det var lagom att promenera ner till Drottninggatan tills affärerna öppnade. Vi gick främst i kläd- och inredningsaffärer. Blev bara några toppar och en väska inhandlat för min del i klädesväg. Annars hittade vi lite ljuslyktor och annat fint till lägenheten. Som vanligt åt vi inne i Kungshallarna, riktigt gott. Hann även med en fika med minisemlor, dock kändes det att dom inte var helt färska. Klockan åtta på kvällen var vi tillbaka vid busstationen i Karlskoga. 

På kvällen bestämde jag mig för att skicka efter Samsung Touchwiz från Cdon. Bestämde mig för att det är den telefonen jag vill ha redan förra veckan. Så när jag väl hade bestämt mig, ville jag ju ha den så fort som möjligt. Andreas och jag åkte in till NetOnNet i tisdags, eftersom det stod att den skulle komma till dom då. Men självklart hade den inte det. Förhoppningsvis så kommer den redan i morgon från Cdon.

Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga upp lite bilder på det jag köpte i Stockholm..


Simba

Nu har vi haft Simba i ca ett halvår. Han har växt och blivit större, (dock inte så mycket smartare). Han verkar tro att han är lika liten och kan komma in överallt som när han var kattunge. Det är ganska roande att se hur han försöker klämma sig in i bokhyllan eller under soffan. Men han lyckas. Precis som förut är han i och på bokhyllor, hyllor, ovanför kylskåpet, under soffan. Ja, han är nog överallt. Ibland förstår man inte hur han lyckas. 

Men han är så otroligt söt ibland.

Som när han t ex ligger på fönsterbrädan med tassen på elementet och värmer sig eller kryper in i en påse.  

 



Dock förstår man inte, hur han klara av att komma upp på bokhyllor eller får plats på vissa ställen.

 


Nu kallar sängen och min bok på mig.


Bröllopsduellen

Har precis varit på bio med Anette och hennes syster. Vi såg Bröllopsduellen, en riktig tjejfilm. En bra sådan. Bra skådespelerskor och roligt tema. Bion började redan klockan 18.00 och slutade 19.40. Det var skönt att slippa komma hem allt för sent på kvällen när man varit på bio. Att ha kvällen kvar.


I fredags blev det en lugn hemmakväll med På spåret och Lets dance. Gjorde en nachogratäng (blev inspirerad av Sofie när jag var där för ett tag sedan) som var jättegod. Till efterrätt blev det glass. För en gångs skull somnade jag inte i soffan framför tvn en fredagskväll.

Lördagen började med jobb. Sedan blev det kalas för lillebror hemma hos mamma. Han fick en parfym av mig och Per. Eftersom det var kalas hos mamma blev det både mat och fika. Gott att få äta mammas mat. Var längesen. På kvällen blev det i stort sett inget kollande på melodifestivalen. Var inte så lockande. Är mer röstning och dötid än musik. I stället gick vi över till en kompis till Per, som hade fest och spenderade kvällen där. Dock gick vi inte ut, utan tog det lungt. Kan vara trevligt att bara komma iväg och träffa folk, dricka lite lagom. 

Idag har jag städat lite smått här hemma. Hann även läsa en liten stund innan bion. Andreas har varit här hela dagen. Han och Per har mest spelat tv-spel. Men nu har vi börjat kolla på Beck.  

Längat till onsdag... 

Inför våren

Även om snön ligger som ett tjockt täcke på marken ute, kan jag inte sluta tänka på våren. Jag vet att det är långt kvar, men tiden går snabbt. Har redan fått hem lite vår/sommar-kläder (och ett par skor) från HM och Ellos. Även i affärerna börjar det komma in lite ljusare och tunnare kläder. 

Randig tröja - HM
Vit tröja - HM
Skor - Ellos

  

  

I lördags åkte vi in till Örebro en sväng på eftermiddagen. Jag hade tänkt köpa en ny mobiltelefon. Dock var den slut på expert, så det blev ingen. Istället blev det lite kläder.. Köpte bland annat en helt underbar sommarklänning, som garanterat kommer att användas flitigt i sommar. Längtar! 

Vit t-shirt - Gina Tricot
Turkos t-shirt - Esprite
Blå långärmad - Gina Tricot
Gult linne - HM
Orange linne - HM
Klänning - Vila

  

  

Imorgon kommer Anette över, vi ska se finalen av Top Model tillsammans. Sen på torsdag ska jag och Sofie ner till Paris (eller ja, Som hemma) och fika. Ser ut att bli en bra avslutning på denna vecka. 

Forever 21

Läste förut på aftonbladet att Forever 21 kanske kommer till Sverige. Jippi! Har spanat in massa snygga kläder på deras hemsida flera gånger, men har aldrig beställt därifrån. Det ligger ju i USA, så frakten är ganska dyr. Enligt aftonbladet ligger priserna ungefär i HMs klass. Men jag tycker dom verkar vara billigare på Forever 21, vilket är superbra. Riktigt snygga klänningar och toppar hittar man garanterat på deras hemsida. Om det nu öppnas någon affär/affärer i Sverige, känns det som det kommer bli i Stockholm eller Göteborg. Men det gör inte så mycket. Då får man ytterligare en anledning till att åka iväg på en shoppingtur.. 

Efter jobbet idag begav jag mig hem till Sofie en sväng. Var trevligt att träffa henne, det var så längesen. Fick se lite bilder och kläder från hennes resa till London i januari. Jag vill också dit. Längtar tillbaka redan. Blev även lite skvaller/småprat, vilket alltid är trevligt. Bestämde att vi ska försöka ta en fika på Paris nästa vecka. Trevligt.

Till helgen blir det förhoppningsvis en tripp till Örebro. Annars är det inte så mycket mer planerat.  


Jönköping

Tidigt i lördags morse (jobbigt att gå upp klockan sex på helgen!!), åkte jag med arbetskamrater till Jönköping för att gå på inköpsmässa. Lyckades i alla fall somna en stund på vägen ner, även om det inte var så tyst i bilen. Väl nere mötte vi upp Pappa och Mia, som jag tog sällskap med under dagen. Tycker mässan var trevligare än Nordbygg som vi var på förra året. Men sällskapet på Nordbygg var väldigt trevligt, saknar dig Elin!

Lunchen på mässan var jättegod, kyckling och potatis. Var nog bara till lunchen jag drack alkoholfria dryker. Blev en del under dagen och kvällen. Förstår inte hur jag klarade av alla olika sorter: jäger, öl, vin, vodka (snapps :P), bailys, smirnoff ice, san fransisco och ännu mera vin och öl...

Lördagskvällen bestod av tre-rätters (med fördrink), alkohol, musik, dans och mycket skratt. Kom till hotellrummet vid tvåtiden, så det var lite segt att gå upp vid nio på söndagen för att hinna med frukosten. Pappa, Mia och jag tog en sväng på A6 innan vi åkte hem. Köpte gardiner till köket och lite prydnadsgrejer till vardagsrummet. Blev även en sväng på Ikea.

Både igår och idag har jag varit väldigt trött och seg. Har inte blivit så mycket sömn på sistonde, så jag längtar redan till helgen.

Ikväll ska jag hem till Anette och kolla på Top Model. Skönt att komma iväg och träffa henne en stund. Får ta vara på dom få stunder vi är lediga samtidigt.


RSS 2.0