Höst

Imorse när jag gick ut genom porten möttes jag av färgade löv på backen. Inte så konstigt med tanke på gårdagens regn/blåsoväder. Nu känns det verkligen att hösten är här. Blev även premiär för mössan idag. Det var riktigt kallt att gå till bussen imorse. Efter jobbet åkte jag till mamma och dom i huset för att kolla läget. Det börjar verkligen hända saker och det ser bra ut. Redan vid halv sju när jag återigen cyklade hemåt hade kylan kommit tillbaka, så mössan fick åka på igen.



Svenska Hollywoodfruar

Har precis kollat svenska Hollywoodfruar, vilket program! Självklart fortsatte jag följa Anna Anka på 8an hos Aschberg. Kul att dom visar lite äldre (inte gamla alltså, men över 20år) svenska kvinnor som lyckats i Amerika. Ofta får man bara se unga tjejer som är kända för att dom ser ut som dom gör eller varit med i en dokusåpa. Men dessa kvinnor är 30+ men ändå fräscha och har ett liv som passar som underhållning i tv. Jag gillar!

Annars blev det utgång i helgen. Dock ej Wickan (som var planerat), det var fullt när vi kom runt halv tolv. Har aldrig sett så mycket folk stå där och köa, helt sjukt. Det fick bli en sväng på Red Brick (första gången där för min del), vilket var minst lika trevligt! Elin ni skulle kommit dit i stället för Statt ;)
 


Beställning från Cdon

Har precis lagt en beställning från Cdon på lite smått och gott



         


           


         



Igår när vi kom hem möttes vi av denna syn i köket. Förstår inte hur han har lyckats välta blomman så att matskålen har landat i vattenskålen. Självklart ser han lika oskyldig och ovetande ut som vanligt när man tittar på honom och frågar vad han har gjort för bus. Antagligen var det en fluga med i leken också...








Vår kära lilla vän har även en viss kärlek för skor (precis som matte?)




Helgen.

Ifredags var det äntligen dags för Flickan som lekte med elden. Precis som när första filmen hade premiär, var det fullsatt på bion. Jag tyckte filmen var mycket bra. Men det är svårt att säga vad man tycker när man sett den första gången, man sitter bara och jämför med vad som händer i boken. Tycker dom hade lyckats bra med skådespelarna om man jämför med boken, men självklart är det Noomi som är bäst! Per tyckte dock inte filmen var så jätte bra, men jag såg allt att han smålog lite då och då!

I lördags åt jag en trevlig lunch på Som hemma med Sofie. Inte så ofta vi har tid att ses, tyvärr. Senare under dagen kom Sofie (lillasyster), som vi var barnvakt till under natten. Så på kvällen blev det myskväll till barnfilmer. Sofie kom i säng i hyffsad tid och var väldigt duktig!

Söndagen var väldigt lugn. Vi var på en spännande hockeymatch mellan Bik och Leksand med Pappa och Mia. Det slutade med straffar, nervigt! Annars bestod kvällen av Top Model och Ensam mamma söker.

Nu rullar Svenska Hollywoodfruar på tvn, väldigt intressant. Nu ser ni vänner hur vi lever om några år ;)

Hemma.

Idag har jag, Elin och tre andra tjejer varit på en dagstur till Ullared. Har haft riktigt trevligt och roligt! Lite efter fyra (ja, på natten) var det dags att gå upp och göra sig i ordning. Lite efter fem blev jag hämtade, sedan väntade en biltur på ca 4 1/2 timmar ner till Ullared. Blev en del inhandlat, kom ut därifrån 2007 kr fattigare. Men det var det värt, så mycket fint som jag har köpt. Är nog mest nöjd med jackorna jag hittade, mycket fina!

Dags för sängen, är lagom trött efter denna dag...


Barnvakt

Snart ska vi åka till Knutsbol och vara barnvakt till Pers systers son. Vi ska bo där till mitten på nästa vecka. Men vi kommer även åka hem till lägenheten ibland, måste ju ta hand om Simba också. Tänkte ta med datorn ut till landet, men vet inte om jag kan använda internet där. Har tagit med en bok i reserv, om det inte är något bra på tv. Men tiden kommer nog gå snabbt ändå..

Grattis Sofie

Snart är det dags för att gå några hundra meter bort och fira Sofie som fyller 22 år idag, grattis vännen!


Min cykel

Vilket bra inköp min cykel har varit. Efter att jag köpte den, har jag nästan inte åkt bil alls (dock till Örebro i torsdag då jag var på invigningen av nya Marieberg Galleria). Idag efter jobbet trampade jag ner till Elgiganten för att inhandla en ny mobilladdare, då Simba bet av min andra i slutet på förra veckan. Efter att ha spenderat 249kr på en ny laddare, bar det av mot Kronhallen för att handla lite mat. Cyklade snabbt hem och fyllde på i kylen och frysen, för att sedan trampa vidare mot mammas hus (hatar uppförsbacken dit). 

I huset fick jag spana in delar av det nya köket och den lilla nykomlingen i familjen, en kanin. Det var nog den minsta och sötaste kanin jag sett, så gosig! Efter maten och den lilla efterrätten, tog jag med Sofie till mammas lägenhet och nattade henne. Hann även prata lite med Andreas innan jag rullade hemåt. 

Jag gillar verkligen min cykel, så användbar!   


RSS 2.0