Plättar

Idag har jag varit lite mer aktiv på hemmaplan än igår (bara slappade). Efter jobbet tog jag hand om tvätten, disken, dammsög, satte upp termometern (Simba bet sönder den förra) och satte upp en söt almenacka i köket med katter. Per var duktig med att steka massor med goda plättar. Fick ju ett plättlagg i julklapp som var dags att inviga. Mycket uppskattat av mig, För att vara lite nyttigare hade vi glass till, i stället för grädde. Eller ja, det kändes nyttigare i alla fall.

Annars har jag mest tagit det lungt resten av kvällen, Har kollat på Top Model en sväng. Alltid lika roligt att titta på. I morgon får jag även sällskap av Anette, då Per inte finner programmet lika underhållande.

Förra veckan beställde jag lite grejer från HM och Ellos. Från HM blev det en bikini (självklart) och två tröjor. Tyckte jag var ganska dutig som inte beställde mer därifrån. Dom hade väldigt mycket fint som lockade. Från Ellos införskaffades det i alla fall ett par sandaler. Dom kommer förhoppningsvis redan i morgon. Kläderna från HM kommer om någon vecka (förutom bikinin som kommer i maj). Bilder på kläderna kommer så fort jag hämtat ut dom...


Helgen.

I lördags var det som sagt som var 50års fest på schemat för kvällen. Det var riktigt roligt. God mat, sång, dans och trevligt folk. En rolig sak var att pappa (äntligen!) friade till Mia under kvällen. Så framöver blir det bröllop, ska bli sååå roligt. Har aldrig varit på ett riktigt bröllop..

Dock fick jag en överraskning när jag tittade mig i spegeln i morse. Det såg ut som jag hade målat med en mörklila eyeliner på halva ögonlocket på högerögat. Per hade nämligen armbågat mig kvällen innan, då vi borstade tänderna när vi krockade av misstag. Kändes inget specielt då, bara att det gjorde lite ont just en kort sväng. Så imorse skrattade jag nästan när jag upptäckte mitt lilla blåmärke. Per har gått och sagt förlåt minst hundra gång under dagen, även om det inte var någons fel. Stackarn. Haha, folk lär ska undra vad jag gjort, får se hur många som säger nått på jobbet i morgon. 

  

50-års fest

Det är så underbart skönt att det är lördag. Har inte gjort något nyttigt eller vettigt alls än så länge idag. Bara sovit länge, ätit frukost framför tvn och bara tagit det lungt. Precis som en ledig dag ska vara.

Igår var Mats och Susanne hemma hos oss på fredagsmys. Som vanligt kollade vi på Lets Dance och åt god mat. Senare på kvällen började vi spela Alias och vi höll nog på till strax innan två inatt. Per och jag vann. Yes.

Precis som jag skrev i tidigare inlägg har det varit massa födelsedagsfirande denna vecka. Men det har varit trevligt, allid kul att träffa massa folk. Specielt när det handlar om familjen. Eftersom det varit mycket kalas har det även varit mycket tårta. Är ganska trött på tårta nu.

I onsdags fyllde pappa 50år. Dock har hans present från Andreas och mig inte hunnit komma än. Hoppas den kommer i början av veckan. Men han fick i alla fall en filmbok i onsdags och ett grattiskort i tidningen.

Ikväll är det dags för party för pappa. Mycket folk, god mat och bra musik. Dags att börja göra sig i ordning om en stund. I alla fall börja måla naglarna.


Ljusparty

Ikväll har jag varit på ljusparty hemma hos Pers syster. Det var trevligt att komma iväg och träffa lite folk. Efter en hel del luktprovningar slutade det med att jag köpte två olika sorters dofter av ljus. Röd äpple och Mandarin Mojito. Mums. Om det inte kostade så mycket skulle jag kunna beställa hur mycket som helst. Älskar verkligen ljus.

Idag har Per börjat plugga och blivit student. Så i morgon kommer vi åka buss tillsammans en bit på vägen till jobbet och skolan. Trevligt. Annars är det kalas på schemat inför morgondagen. Ännu mera fika. Jag kommer rulla fram efter den här veckan. Fast ska försöka att inte äta så mycket fika, man tröttnar lätt.

Nu är det dags att krypa ner och läsa lite.
Gonatt


Jag lever..

Ja, jag vet.. det har gått en månad sen jag senast skrev här. Efter att ha fått en del förfrågningar och påställningar på när jag ska skriva igen, så kände jag att jag i alla fall ska visa att jag lever.

Det har hänt en hel del senaste månaden. Jul, nyår och en del ledighet  har passerat. Eftersom jag var ledig när vi var i London ville jag inte ta mer ledigt vid julen. Men det var skönt med några dagar i alla fall. Julen firades som vanligt i två dagar. Båda var mycket mysiga och bjöd på riktigt bra presenter. Några godbitar var en ABBA-show, Wii fit, ett fotbad och massa andra "ta hand om sig" saker. Kan inte vara annat än supernöjd med julen.

Nyår spenderades hemma i Sofies föräldrars hus. Vi badade tunna, åt god tre rätters och pratade i massor. Det var inte så många som Per och jag kände där, men det var trevligt ändå.

Har försökt lägga lite pussel under ledigheterna och bara tagit det lungt. Även Stig Larsson boken har fått en chans och nu är jag fast. Har i alla fall läst ca 350 sidor av alla 550 sidor. Men ska försöka hinna klart tills filmen kommer på bio i februari. Har även börjar spela ett Lara Croft spel på datorn, dock inte det senaste. Det är lite kul eftersom jag spelade det lite när jag var mindre. Inte ofta jag brukar spela dataspel, men det här är roligt. Efter en del prat har även jag fastnat för The Hills, som jag börjat kolla följa på mvt.se. Har snart kollat klart på första säsongen..

Förra helgen var mamma och jag på ABBA-showen i Karlstad. Det var verkligen en upplevelse som aldrig kommer att glömmas. Det var som att se ABBA live för 30 år sedan. Helt fantastiskt!

Nu till veckan är det ganska fullbokat för min del

Måndag - ljusparty
Tisdag - kalas (Pers systerdotter)
Onsdag - Pappa 50 år = kalas
Torsdag - kalas (Pers syster)
Fredag - andas?
Lördag - 50års fest

Ska försöka hinna med att blogga lite mellan alla kalas..

RSS 2.0